Βερυκοκέλαιο ψυχρής έκθλιψης Βιολογικό

3,00 

Βερυκοκέλαιο ψυχρής έκθλιψης Βιολογικό 10 ml ,τονώνει το δέρμα μαλακώνει και το πιο ξηρό δέρμα, προστατεύει απο την αφυδάτωση.

SKU: 901-162

Περιγραφή

Βερυκοκέλαιο ψυχρής έκθλιψης Βιολογικό
Συσκευασία : 10 ml
Τρόπος λήψης:  Πρώτη ψυχρή έκθλιψη
Εξάγεται μέρος του φυτού:  έλαιο που περιέχεται στον πυρήνα
Βοτανική ονομασία:   Prunus armeniaca
βοτανική οικογένεια:  Rosaceae
Ποιότητα:

100% αγνό και φυσικό, παρθένο , πρώτης ψυχρής έκθλιψης, χωρίς καμία χημική επεξεργασία, καλλυντική ποιότητα

βιολογικά καλλυντικά
Οργανοληπτικές ιδιότητες

– Όψη: ρευστό λιπαρό υγρό
– Χρώμα: ανοιχτό κίτρινο
– Οσμή: ανοιχτόχρωμα δημητριακά και αποξηραμένα φρούτα
– Αφή: λιπαρό. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη διείσδυσή του στο δέρμα, ανακατέψτε το με ένα πιο διεισδυτικό λάδι ( Macadamia, Φουντούκι κ.λπ.)

Πυκνότητα
0,91 – 0,92
Δείκτης σαπωνοποίησης
185-195
Σύνθεση

Σύνθεση λιπαρών οξέων – Χρωματογραφία αέριας φάσης παρτίδας 22HV0029:

  • Πολυακόρεστα απαραίτητα λιπαρά οξέα (PUFA ή AGE) ή βιταμίνη F:  λινολεϊκό οξύ (ωμέγα 6) (21,66%)
  • Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (MUFA):  ελαϊκό οξύ (69,51%)
  • Κορεσμένα λιπαρά οξέα (SFA): παλμιτικό οξύ (5,26%)

Σύνθεση λιπαρών οξέων – Χρωματογραφία αέριας φάσης παρτίδας 21HV0215 :

  • Πολυακόρεστα απαραίτητα λιπαρά οξέα (PUFA ή AGE) ή βιταμίνη F:  λινολεϊκό οξύ (ωμέγα 6) (22,57%)
  • Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (MUFA):  ελαϊκό οξύ (68,33%)
  • Κορεσμένα λιπαρά οξέα (SFA): παλμιτικό οξύ (4,79%)

 

Το ελαϊκό οξύ προέρχεται από το λατινικό oleum και σημαίνει λάδι. Αυτό το λιπίδιο ανήκει στην οικογένεια των ωμέγα-9. Είναι το πιο άφθονο μονοακόρεστο λιπαρό οξύ μακράς αλυσίδας στο σώμα μας. Πολύ θρεπτικό για το δέρμα, το κάνει πιο ελαστικό και απαλό αλλά και πιο λαμπερό.

Άλλα ενεργά συστατικά:

  • Βιταμίνη Α : υπεύθυνη για το χρώμα του λαδιού και την υγιή λάμψη του δέρματος, ισχυρό αντιοξειδωτικό και φωτοπροστατευτικό
  • Βιταμίνη Ε (άλφα-τοκοφερόλη) : φυσικό αντιοξειδωτικό
  • Φυτοστερόλες (συμπεριλαμβανομένης της βήτα-σιτοστερόλης, της καμπεστερόλης, της στιγμαστερόλης) : βελτιώνουν τη λειτουργία φραγμού και τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, επιβραδύνουν τη γήρανση του δέρματος, αντιφλεγμονώδη, προστατεύουν από τη δράση των ακτίνων UV.
  • Τριακυλογλυκερίδια : μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, βοηθούν στην αναδόμηση του λιπιδικού φιλμ του δέρματος.
Συνθήκες αποθήκευσης
Σταθερό φυτικό έλαιο. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από θερμότητα και φως.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Φέρνει μια πραγματική τόνωση στο δέρμα σας .
  • Αναζωογονητικό , καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης.
  • Τονώνει , μαλακώνει το πιο ξηρό δέρμα .
  • Μαλακτικό , θρέφει το δέρμα και έτσι το βοηθά να γίνει πιο απαλό.
  • Ενισχύοντας το υδρολιπιδικό φιλμ, προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση .

     

    Η βερυκοκιά είναι δέντρο της οικογένειας Rosaceae , ίδιας οικογένειας με τη ροδακινιά, την κερασιά, την αμυγδαλιά…

    Το όνομά της προέρχεται από την αραβική λέξη “albarquq” που σημαίνει ” πρώιμος ” λόγω της πρώιμης ανθοφορίας την άνοιξη .
    Με καταγωγή από την Κίνα , θεωρείται από καιρό, κατά λάθος, ότι προέρχεται από την Αρμενία (εξ ου και η λατινική του ονομασία).

    Το έλαιο βερίκοκου , που λαμβάνεται με ψυχρή έκθλιψη των πυρήνων , είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, βιταμίνες Α και Ε. Εκτός από θρεπτικό και μαλακτικό , το έλαιο βερίκοκου επαναφέρει τη λάμψη και τον τόνο στην επιδερμίδα σας !
    Αναγεννώντας και προστατεύοντας από την αφυδάτωση , συμβάλλει έτσι στην καθυστέρηση των επιπτώσεων της γήρανσης .

Συσκευασία 10 ml