1) REJUVANCE

Πρόκειται για μια χειρωνακτική τεχνική θεραπεία του προσώπου, απόλυτα φυσική, η οποία βασίζεται στις φυσιολογικές αρχές του ανθρώπινου σώματος και ενθαρρύνει τους ιστούς του προσώπου να ανακτήσουν τον τόνο τους.

  Δεν χρησιμοποιούμε καμία χημική ουσία ή κρέμα ή ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή είναι μια λεπτή διαδικασία, αλλά και αποτελεσματικό μασάζ των μυών του προσώπου, που αναζωογονεί και ανανεώνει το πρόσωπο, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην  χαλάρωση του σώματος στο σύνολό του, και αφήνει ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας. Είναι μια ολιστική τεχνική ή θεραπεία, μία  μέθοδος που λαμβάνει υπόψη την «ολότητα της ανθρώπινης ύπαρξης» σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική, ή το σώμα-νου και να εξετάσει τον ασθενή ως άτομο και όχι ως ασθενή.
Η αναζωογόνηση μπορεί να θεωρηθεί ως μασάζ προσώπου, τεχνική αναζωογόνησης, αλλά η λέξη μασάζ δεν είναι η πλέον κατάλληλη επειδή τα touchdowns είναι λεπτά και ωραία. Αυτές οι ειδικές κινήσεις που αποσκοπούν στην προοδευτική σε όλους τους μαλακούς ιστούς του προσώπου, για πρώτη φορά στα επιφανειακούς ιστούς και σε βάθος (δέρμα, τον συνδετικό ιστό, μύες), αποκαθιστώντας τη φυσιολογική ροή των θρεπτικών ουσιών και την απελευθέρωση, τυχόν, συμφύσεις ,δίνοντας ελαστικότητα και τόνο στους μυες του προσώπου.
   Γιατί χρειαζόμαστε Rejuvance;
 Φάνηκε ότι με την εξέταση σε έναν καθρέφτη, ανακαλύψατε μια έκφραση του προσώπου που δεν αναγνωρίσατε;
  Ναι; Έτσι, με Rejuvance προσπαθούμε να διαγράψουμε αυτό το δυσάρεστο έκφρασης,  από τη χαλάρωση των μυών του προσώπου για να εξαφανιστεί.
  Μπορείτε να έχετε μια ισχυρή προσωπικότητα, έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα, έναν αισιόδοξο χαρακτήρα, μια θετική σκέψη, αλλά παρατηρήσατε ότι μετά από μια ορισμένη ηλικία, τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν εκφράζουν πλέον τι πραγματικά είσαι; Για παράδειγμα, φαίνεστε κουρασμένοι ή λυπημένοι όταν δεν είστε!
  Επιφανειακά ή όχι, συχνά κρίνουμε από την έκφραση του προσώπου μας. Εκτός από τη φροντίδα που δίνουμε στους εαυτούς μας για να έχουμε ένα αρμονικό σώμα , πρέπει επίσης να ανησυχούμε για τις αλλαγές που χρονολογούνται στο πρόσωπό μας.
   Πιστεύετε ότι μόνο η βαρύτητα και το πέρασμα του χρόνου κάνουν τα αποτελέσματά τους αισθητά;
 Λοιπόν, όχι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συχνά δεν δίνουμε σημασία, αλλά αυτό έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στις τροποποιήσεις που υποβάλλονται.
  Στην πραγματικότητα, όλα τα συναισθήματά μας, οι φόβοι μας, οι ανησυχίες μας και η αταξία μας, οι απογοητεύσεις μας που υπήρχαν π στην καρδιά μας, θα αφήσουν ένα αποτύπωμα στο πρόσωπό μας. Οι μύες του προσώπου (που ονομάζονται επίσης “εκφραστικοί μύες”), ταιριάζουν στα βαθιά στρώματα του προσώπου και αποκαλύπτουν την έκφραση των συναισθημάτων μας, την εμπειρία μας.
Αυτοί οι μύες διεγείρονται μέσω του νευρικού συστήματος και κάθε συναίσθημα προκαλεί μια συγκεκριμένη έκφραση του προσώπου. Μετά από λίγο, ένα συναίσθημα που διαρκεί αρκετό καιρό θα διαπερνά το πρόσωπο με διαρκή τρόπο, οδηγώντας σε συμφύσεις μεταξύ του συνδετικού ιστού και των μυών, εμποδίζοντας τη ροή των θρεπτικών ουσιών και οδηγώντας στην εμφάνιση ρυτίδων.
 Το Rejuvance απευθύνεται σε όσους δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν τους κινδύνους και τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις των χειρουργικών επεμβάσεων προσώπου ή εγχύσεων διαφόρων χημικών ουσιών. Παρουσιάζουμε μια φυσική, μη επεμβατική και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο για να προσδώσετε στο πρόσωπό σας μια νέα και αναζωογονημένη εμφάνιση:
Αναζωογόνηση – Φυσική μέθοδος ανύψωσης προσώπου!
Συνολο συνεδριών 6.
Η κάθε συνεδρία είναι μίας ώρας και γίνεται μία φορά την εβδομάδα.
Σύνολο οι 6 συνεδρίες  : 240€

2) Θεραπεία αντιγήρανσης – ενυδάτωσης THALGO

HEART OF THE OCEAN – ABSOLUTE HYDRATION

Μοναδική επαγγελματική θεραπεία για να καταπολεμήσετε τα σημάδια γήρανσης.
Στην καρδιά αυτής της θεραπείας βρίσκονται τα εξαιρετικά θαλάσσια προϊόντα της  Thalgo, όπου :
διορθώνουν τις εγκατεστημένες ρυτίδες ,
εμποτίζουν την επιδερμίδα με δύο τύπους υαλουρονικού οξέος,
προσφέρουν την απόλυτη ενυδάτωση,
φωτίζουν την επιδερμίδα, δίνουν άμεση λάμψη.
Η χροιά της επιδερμίδας είναι φωτεινή γεμάτη νεανικότητα!
Διάρκεια θεραπείας: 40 λεπτά
Τιμή: 35€

3) Gua sha  To φυσικό Botox της Ανατολής

Το κινέζικο Guasha μασάζ προσώπου είναι μοναδικό στο ότι συνδυάζει τις ευρωπαϊκές τεχνικές αισθητικής με την παραδοσιακή κινεζική θεραπεία Guasha (ξύσιμο του προσώπου).

 

Στο  Guasha  γίνεται ήπια απόξεση των μεσημβρινών του προσώπου με την βοήθεια  δυο μοναδικών σε σχήμα πλακών από Jade.
Η τεχνική είναι απλή, αποτελεσματική και δεν έχει παρενέργειες. Έχει ασκηθεί για περισσότερο από 25 αιώνες από τους Κινέζους και είναι μια πολύτιμη κληρονομιά της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και του μασάζ.
Αυτή η ολιστική θεραπεία ομορφιάς μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας χωρίς τη χρήση χημικών οξέων, χημικών πήλινγκ (microdermabrasion) ενέσιμη χρήση Botox ή επώδυνη αισθητική χειρουργική.
Η τεχνική Guasha αντιμετωπίζει το  συναισθηματικό στρες, ορμονικές διαταραχές, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο με πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, ξηρότητα ή θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, ακμή κηλίδες, λεπτές και βαθιές ρυτίδες, κηλίδες.
 Τα αισθητικά αποτελέσματα και γιατί να κάνουμε Guasha
Οι γυναίκες της Ανατολής ακολουθούν πιστά αυτή την πανάρχαια τεχνική ομορφιάς και βρίσκεται στο καθημερινό τελετουργικό της προσωπικής φροντίδας του προσώπου. Εχει  σκοπό την ανάπλαση την πρόληψη, την αντιγήρανση και φυσικά τη φωτεινότητα του προσώπου.
Το ονομάζουν “το φυσικό Botox της Ανατολής” !
Μετά από μία συνεδρία Guasha, θα δείτε βελτίωση στον τόνο της επιδερμίδας, το πρόσωπο σας θα γίνει πιο φωτεινό και ακολουθώντας τακτικά ένα πρόγραμμα τουλάχιστον 6 συνεδριών θα παρατηρήσετε πραγματική ανάπλαση του προσώπου.
Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της έντονης διέγερσης και της μικροκυκλοφορίας που προκαλείται με την απολέπιση και την αποβολή των τοξινών.
Το Guasha βελτιώνει την ήπια ακμή και συσφίγγει τους πόρους στα λιπαρά και μικτά δέρματα. Είναι απολύτως ακίνδυνο, φυσικό, δεν έχει παρενέργειες και εντελώς ανώδυνο.

Διάρκεια : 30 λεπτά     Τιμή : 30€