Γαλακτωματοποιητής Olive protection 2

7,00 

Προερχόμενος από ελαιόλαδο και εγγυημένο χωρίς φοινικέλαιο, αυτός ο γαλακτωματοποιητής 100% με βάση τα φυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα σε κρύα  παραγωγή γαλακτωμάτων τύπου «νερό-σε-λάδι», ιδανικό για τις προστατευτικές κρέμες σας και για τη φροντίδα για ευαίσθητα δέρματα και ξηρές περιοχές . Σας επιτρέπει να φτιάξετε υπέροχες κρύες κρέμες και πλούσιες, λείες και θρεπτικές κρέμες, με μεταξένια αίσθηση σε πολύ καλή σχέση με το δέρμα. Οι κρέμες που λαμβάνονται έχουν καλές ενυδατικές ιδιότητες και αφήνουν ένα πολύ μαλακό προστατευτικό φιλμ στο δέρμα.

SKU: 606-611

Περιγραφή

Γαλακτωματοποιητής Olive protection 2

[τίτλος]
Λήψη διαδικασίας

Προέρχεται από λιπαρά οξέα από ελιές και από φυτική γλυκερίνη  (ελαιοκράμβη, ηλίανθος), που λαμβάνεται με “πράσινες” διεργασίες, γαλακτωματοποιητής από την Ecocert “Cosmos εγκρίθηκε”

Λειτουργία
Γαλακτωματοποιητής Olive protection 2που χρησιμοποιείται για την παρασκευή κρεμών και γαλακτωμάτων
Ποιότητα

100% φυτική προέλευση (ελιά, ελαιοκράμβη, ηλίανθος), εγγυημένη χωρίς φοινικέλαιο ή παράγωγα 

Ονομασία INCI

Πολυγλυκερυλ-εστέρες ελαιολάδου, πενταολαϊκός πολυγλυκερυλ-6

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
  • Ο γαλακτωματοποιητής “Νερό σε λάδι” επιτρέπει τον σχηματισμό ψυχρών κρεμών Cold cream και πλούσιων και προστατευτικών κρεμών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πολύ εύκολα  κρύο.
  • Σχηματίζει πλούσιες και κρεμώδεις υφές , από υγρή έως παχιά σύσταση (συνδυάζοντάς την με στεατικό μαγνήσιο).
  • Αφήνει μια πολύ μαλακή προστατευτική μεμβράνη  στο δέρμα.
  • Βελτιστοποιεί την ενυδατική δράση των κρεμών και των γάλακτος, χάρη στις δομές “υγρών κρυστάλλων” που δημιουργεί μέσα στο γαλάκτωμα.
  • Οι κρέμες που λαμβάνονται έχουν καλή αντοχή στο νερό , ιδανικές για προστατευτικές κρέμες.

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
δοσολογία
4 ΈΩΣ 15%

(του συνολικού βάρους του παρασκευάσματος) που θα εισαχθεί στη λιπαρή φάση

αδιάλυτο στο νερό
ΑΔΙΑΛΥΤΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
διαλυτό στο λάδι
 ΔΙΑΛΥΤΌ ΣΤΟ ΛΑΔΙ

Να διαλύεται σε λιπαρή φάση

1 Φτιάχνω την υγρή κρέμα μου (50 ml)

  • Φυτικά έλαια 10 γρ.
  • Γαλακτωματοποιητής Προστασίας Ελιάς N ° 2     2 γρ.
  • Ανθόνερο 38 γρ.
  • Συντηρητικό Cosgard 10 σταγόνες
  • =
  • Υφή υγρού

 

 

2 Φτιάχνω την κρεμώδη κρέμα μου (50 ml)

  • Φυτικά έλαια   20 γρ
  • +
  • Γαλακτωματοποιητής Προστασίας Ελιάς N ° 2    5 γρ
  • +
  • Στεατικό μαγνήσιο    5 γρ
  • +
  • Ανθόνερο   20 ml
  • +
  • Συντηρητικό Cosgard   10 σταγόνες
  • =
  • Κρεμώδη υφή

 

3 Φτιάχνω τη βαριά κρέμα μου (50 ml)

  • Φυτικά έλαια   15 γρ
  • +
  • Γαλακτωματοποιητής Προστασίας Ελιάς N ° 2    3 γρ
  • +
  • Στεατικό μαγνήσιο    7 γρ
  • +
  • Ανθόνερο   23 ml
  • +
  • Συντηρητικό   Cosgard   10 σταγόνες
  • =
  • Παχιά υφή

 

ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΙΑΣ ΝΟ 2

 

1)Τοποθετήστε όλα τα λιπαρά συστατικά σε ένα μπολ : φυτικά έλαια +  γαλακτωματοποιητή ελιάς Νο 2 + στεατικό μαγνήσιο + τυχόν λιπαρά ενεργά συστατικά + αρώματα και / ή αιθέρια έλαια. Ανακατέψτε καλά.

2) Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε όλα τα συστατικά της υδατικής φάσης : μεταλλικό νερό συντηρητικό + τυχόν υδατοδιαλυτά δραστικά συστατικά.

3)Χρησιμοποιώντας μια πιπέτα, προσθέστε σταδιακά την υδατική φάση στην ελαιώδη φάση  , αναμιγνύοντας έντονα μεταξύ κάθε προσθήκης. Η προσθήκη της υδατικής φάσης πρέπει να γίνει πολύ σταδιακά, προσθέστε περίπου 1 ml κάθε φορά (περίπου 1/3 της πιπέτας “αχλάδι”)

 

4)Συνεχίστε να αναμιγνύετε έντονα με το μίνι αναδευτήρι μέχρι να αποκτήσετε μια ομαλή και ομοιογενή κρέμα.

 

5) Μεταφέρετε το μείγμα στο βάζο ή τη φιάλη του

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

  • Διακύμανση της ποσότητας των φυτικών ελαίων : Όσο μεγαλύτερη είναι η αναλογία φυτικών ελαίων, τόσο περισσότερο θα έχει η κρέμα μια πλούσια και θρεπτική πινελιά. Όμως, όταν αυξάνεται το% του φυτικού ελαίου, είναι επίσης απαραίτητο να αυξηθεί το% του γαλακτωματοποιητή Olive Protection n ° 2 προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του γαλακτώματος.
  • Διακύμανση της ποσότητας στεατικού μαγνησίου : Η προσθήκη στεατικού μαγνησίου στην ελαιώδη φάση καθιστά δυνατή την πυκνότητα των κρεμών και βελτιώνει επίσης τη σταθερότητά τους σε φυτικά έλαια (%) υψηλού ποσοστού. Πέρα από το 20% φυτικά έλαια, για καλή σταθερότητα, συνιστούμε να ενσωματώσετε 10% στεατικό μαγνήσιο (για μια ομαλή κρέμα μεσαίας πυκνότητας συνοχής) στο 15%  μαγνήσιο (για  βαριά κρέμα) για καλή σταθερότητα.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ  : 50 ml