Ορός κατά της ερυθρότητας
Ορός κατά της ερυθρότητας με Bakuchiol

 

Ουδέτερη βάση Συμπυκνωμένος ορός προσώπου Bakuchiol 30 ml
Φυτικό λάδι Calophylle Inophyl BIO 1 ml
Βιολογικό  αιθέριο έλαιο ελιχρύσου από την Κορσική 2 σταγόνες
Βιολογικό αιθέριο έλαιο κίστου 2 σταγόνες

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

1/ Ανοίξτε τη φιάλη Bakuchiol Concentrated Serum .
2/ Προσθέστε φυτικό έλαιο καλοφύλλου – ταμανού  και   τα αιθέρια έλαια  απευθείας στο μπουκάλι.
3/ Κλείστε το μπουκάλι και ανακινήστε.

ΧΡΗΣΗ :

Ιδανικός ορός για ευαίσθητο δέρμα, επιρρεπές σε ροδόχρου ακμή και διάχυτη ερυθρότητα, αυτός ο ορός βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος.

Ενοποιεί την επιδερμίδα και καταπραΰνει γρήγορα τα αισθήματα ερεθισμού ή θέρμανσης του δέρματος.

 Απλώστε μερικές σταγόνες ορού κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο μέχρι την πλήρη απορρόφηση του προϊόντος. Για χρήση πριν από την κρέμα ημέρας ή/και ως νυχτερινή περιποίηση. 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

Αποθηκεύστε τον ορό προσώπου κατά της ερυθρότητας μακριά από τη θερμότητα.
* Αποθήκευση : καλά αποθηκευμένο και κατασκευασμένο σε βέλτιστες συνθήκες υγιεινής, το προϊόν σας μπορεί να αποθηκευτεί για τουλάχιστον 6 μήνες.

 

Ενυδατικό, κατά της ερυθρότητας και της ροδόχρου ακμής και αντιγήρανσης, αυτός ο ορός προσώπου είναι τέλειος για να ενσωματωθεί στη ρουτίνα ομορφιάς της όμορφης επιδερμίδας σας πριν από την ενυδατική κρέμα προσώπου. Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί τα καλύτερα φυτικά έλαια και αιθέρια έλαια για να φτιάξετε έναν πολύ απλό σπιτικό ορό.

Ο ορός Bakuchiol προάγει  την κυτταρική ανανέωση και επαναφέρει τη λάμψη και τη ζωτικότητα στην επιδερμίδα. Είναι επίσης ιδανικό για την παροχή όλης της απαραίτητης ενυδάτωσης στην επιδερμίδα του προσώπου. Καλά νέα, αυτή η ουδέτερη βάση είναι επίσης γνωστό ότι καταπολεμά ατέλειες όπως η ακμή και η γήρανση του δέρματος.

Το φυτικό έλαιο Ταμανού ή καλόφυλλο, χάρη στα αραιωτικά και επανορθωτικά ενεργά συστατικά του, είναι γνωστό για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και την προώθηση της αναγέννησης του ιστού του δέρματος. Είναι το ιδανικό φυτικό έλαιο για ενσωμάτωση σε θεραπείες για την καταπολέμηση της διάχυτης ερυθρότητας.

Βιολογικό ιταλικό αιθέριο έλαιο ελίχρυσου, γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες για την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην ενοποίηση του δέρματος με τάση για ερυθρότητα και στη μείωση της ροδόχρου ακμής.

Το αιθέριο έλαιο Κίστος, στυπτικό και τονωτικό του δέρματος, είναι ένα αιθέριο έλαιο σε περίπτωση ροδόχρου ακμής και ερυθρότητας.

Κανονικό δέρμα, ξηρό δέρμα, μεικτό ή λιπαρό δέρμα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ενσωματωμένο στην πρωινή και βραδινή σας ρουτίνα ομορφιάς, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, απαλό και απαλλαγμένο από ενόχληση που σχετίζεται με το σφίξιμο και τους ερεθισμούς

Χρειάζεστε βοήθεια;

Τηλεφωνήστε μας στο 213 038 8951