Συνταγή – σαμπουάν για γένια

 

 

Επιφανειοδραστικό SCI           36 γρ
Μεταλλικό νερό           20 γρ.
Βιολογικό ακατέργαστο βούτυρο  καριτέ           4,5 γρ.
Αιθέριο έλαιο βετιβέρ           0,4 γρ ή 15 σταγόνες

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

1 / Λιώστε μπεν μαρί  σε χαμηλή φωτιά ( επιφανειοδραστικό SCI + μεταλλικό νερό + βούτυρο καριτέ) και στη συνέχεια αναμίξτε καθ ‘όλη τη διάρκεια της θέρμανσης, συνθλίβοντας το παρασκεύασμα στο τοίχωμα του μπολ για να σχηματίσετε μια ομοιογενή κολλώδη πάστα. Συμβουλή: συντρίψτε το παρασκεύασμα με ένα γουδοχέρι για καλύτερα αποτελέσματα.
2 / Έξω από το μπέν μαρί, προσθέστε το αιθέριο έλαιο ( κάτω από τους 35 βαθμούς) , ανακατεύοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα για να ομογενοποιήσετε.
3 / Γεμίστε το καλούπι με την προετοιμασία σας, αποφεύγοντας τις φυσαλίδες αέρα. Συμβουλή: αλείψτε με λάδι ελαφρά τη φόρμα σας πριν προσθέσετε το παρασκεύασμά σας .
4 / Αφήστε το να κρυώσει στον καταψύκτη για περίπου 20 λεπτά .
5 / Βγάλτε το από το καλούπι και αφήστε το “στερεό” σαμπουάν σας να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον 48 ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε.

ΧΡΗΣΗ :

Κύριοι, φροντίστε τη γενειάδα σας με αυτό το σαμπουάν. 100% φυσικό, καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά με τη μεγαλύτερη ευγένεια, αφήνοντας τη γενειάδα σας θρεπτική και λαμπερή, τυλιγμένη σε ένα ακαταμάχητο άρωμα . Ξεπλύνετε τη μπάρα στα χέρια σας και καθαρίστε τη γενειάδα σας και μετά ξεπλύνετε με καθαρό νερό. 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

Το επιφανειοδραστικό SCI, το οποίο μπορεί να είναι ερεθιστικό κατά το χειρισμό σε μορφή σκόνης και κατά τη θέρμανση, πρέπει να χειρίζεται με γάντια, προστατευτικά γυαλιά και μάσκα . Η χρήση του εξοπλισμού πρέπει να τηρείται καλά από την αρχή έως το τέλος της χειραγώγησης.
Κατά τη χρήση, το σαμπουάν μπορεί να τσιμπήσει ελαφρώς τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.

Αποθηκεύστε το συμπαγές σαμπουάν σας μακριά από το φως και τη θερμότητα.
* Αποθήκευση : καλά αποθηκευμένο και κατασκευασμένο σε βέλτιστες συνθήκες υγιεινής, το προϊόν σας μπορεί να διατηρηθεί για τουλάχιστον 6 μήνες.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Τηλεφωνήστε μας στο 213 038 8951