Συνταγή Κρέμα προσώπου

Συνταγή Κρέμα προσώπου για ξηρά δέρματα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΦΑΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ % 50 gr 50 ml
  A ΟΡΓΑΝΙΚΟ φυτικό έλαιο Αργκάν            20.00                     10 g               10,8 ml
   Α Γαλακτωματοποιητής  Ν ° 2         8,00                       4 g           7 κουταλάκια TAD
   Β Ανθόνερο ή νερό       62.40                      31 g                    31 ml
   Γ Ενεργό συστατικό  Ουρία         5,00                     2,5 g            5 κουταλάκια  TAD
   Δ Φυτική λανολίνη         3,00                    1,5 g        1,5 ml ή 1,5 κουταλ. TAD
   Δ Φυσικό καλλυντικό άρωμα επιλογής σας          1,00                    0,5 g         0,6 ml ή 20 σταγόνες
  Δ Συντηρητικό Cosgard         0,60              0,3 g ή 10 σταγόνες.         0,3 ml ή 10 σταγόνες

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

1 / Φάση  Α (Αργκάν  έλαιο + γαλακτωματοποιητή) σε ένα μπωλ.
2 / Σε άλλο μπωλ, μεταφορά φάση Β (νερό) .
3 / Θερμάνετε ξεχωριστά τις δύο φάσεις στους 70 ° C σε μπεν μαρί.
4 / Όταν και οι δύο φάσεις βρίσκονται στην ίδια θερμοκρασία, αφαιρέστε τα μπωλ από το μπεν μαρί  και προσθέστε τη φάση Γ (ουρία) στη φάση Β και αναμείξτε μέχρι να διαλυθεί πλήρως η ουρία.
5 / Χωρίς αναμονή, χύστε αργά τη φάση Α στη φάση του μείγματος Β + Γ χωρίς να αναδεύεται έντονα για περίπου 3 λεπτά. Το μείγμα λευκαίνει  και ομογενοποιείται.
6 / Με ήπια ανάδευση, τοποθετήστε το μπολ σε ένα κρύο νερό για να επιταχύνετε την ψύξη και να πάρετε το γαλάκτωμα για άλλα 3 λεπτά.
7 / Τέλος προσθέστε τη φάση Δ (τα υπόλοιπα συστατικά) ανακατεύοντας καλά μεταξύ κάθε προσθήκης.
8 / Μεταφέρετε το παρασκεύασμα στο δοχείο σας.
Σημείωση: Το pH αυτού του παρασκευάσματος είναι περίπου 6-6,5.

ΧΡΗΣΗ:

Αυτή η λιπαρή κρέμα με ουρία και μαλακτικές ιδιότητες, σβήνει το ξηρό δέρμα. Εφαρμόστε καθημερινά σε ολόκληρο το πρόσωπο.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

Φυλάξτε το δοχείο μακριά από το φως και τη θερμότητα.
* Διατήρηση : καλά διατηρημένο και κατασκευασμένο υπό άριστες συνθήκες υγιεινής, το προϊόν σας μπορεί να διατηρηθεί τουλάχιστον 3 μήνες.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Τηλεφωνήστε μας στο 213 038 8951